Paras pano seksiblogi

paras pano seksiblogi

Erottele useat käyttäjänimet pilkulla. Etsi vain tästä viestiketjusta Etsi vain tästä osiosta Näytä hakutulokset viestiketjuina. Exän kanssa meillä on ollut aina vähän on-off-tapailu suhde. Hän suututti minut pahan kerran ja kun nähtiin.

Hän leikillään alkoi yrittää ottaa minua väkisin kun sanoin, etten anna enää ikinä hälle. Leikki oli hirveän kiihottavaa, välillä oltiin lattialla, välillä seinää vasten. Härnäsin kuin hullu mutta pistin vastaan minkä pystyin. Loppulta hän sai minut asentoon, missä ei enää pystynyt vastustelamaan ja pani kovaa. Pikainen pano itsessään oli, mutta "esileikki" kesti yli puoli tuntia.

Panin viime kesänä rakasta naistani kello viidestä illalla kello seitsemään aamulla. Lopussa piti jo panna aivan kamalan rajusti, kuin leijona, jotta sai laukastua.

Se oli rajuin ja härskein yö kaikenkaikkiaan!!! Minulla oli kolme naista sängyssä ja panin kaikkia vuorotellen se oli kivaa - erittäin kivaa. Laivalla samassa hytissä kuin miehen vanhemmat. Vanhemmat nukkuivat alasängyissä, minä ja mies kiipesimme samaan yläsänkyyn.

Aluksi mies hieroi sormilla ja kun sain orgasmin oli todella vaikeaa olla hiljaa. Tämän jälkeen runkkasin miestä mahdollisimman huomaamattomasti kunnes hän yllättäen tuli mun päälleni ja alkoi panemaan hiljaa Olin siinä tilanteessa niin kuumana etten edes käyttänyt järkeä vaan olin heti menossa mukana.

Aamulla toivoin ja toivon edelleen että miehen vanhemmat nukkuivat sen koko yön sikeästi. Irstain kokemus oli kinky-tapahtuman jatkoilla, jossa noin 24 miestä ja 3 naista järjesti orgiat. Välineitä oli vaikka muille jakaa ja puvut olivat tuhmia.

Miehet tulivat kaikki kerran, osa kahdesta, osa jopa neljästi. Isoin muna oli ainakin 26 cm. Paksuin oli lyhyenpi paljon, mutta 0. Tiedoksi näille miehille, että kamera ei käy, jos sitä ei oo laitettu käymään. Jotain siinä tilanteessa on sellaista, että pistää miettimään, että suoritetaanko tässä jotain vai kohdataanko tässä toinen ihminen tasa-arvoisesti.

Miesten suoriutumispaineet tuntuvat nekin pahalta, kun edelleen elää voimakkaana ajatus, että miehet haluavat aina seksiä ja tottahan niillä nyt aina seisoo, kun on tilanne päällä. Vähemmälle huomiolle on jäänyt se fakta, että se on ihan normaalia. Todennäköisesti seisoo hetken päästä. Tai kun on vähän tutustuttu ja rentouduttu. Sen takia, että seksuaalisuus on mahtava energiapankki ja positiivinen voima.

Enkä tarkoita tällä, että harrastaa seksiä paljon — ei, ei, ihan eri asia. Tarkoitan tällä sellaista hyvää seksuaali-itsetuntoa. Tähän taas mielestäni kietoutuu positiivisen minäkuvan ja kehon kuvan käsitteet. Ne taas ovat yhteydessä painoon ja syömiseen varsin tiukasti, ja siten oman ravitsemusterapeutti-työni keskiössä.

Kuten Katri tokaisi tämän postauksen aiheesta kuullessaan: Mitähän lukkoja saisi auki, jos osaisi sörkkiä tätä seksuaalisuus-teemaakin enemmän…? Aloitan tutkimusmatkan aiheen pariin näistä teoksista. Seksiä on kuitenkin yleensä ihan mahtavaa. Siksi odottelen sitä päivää, kun seksiä koskevassa keskustelussa tai kuvien pyytelyssä siirrytään elimien ja aktien tasolta tälle tasolle:.

Onko sinulle sanottu niin? Oletko sanonut niin kumppanillesi? Oli se sitten seksin aikana tai tilanteessa, jossa ei ole seksiä lainkaan. Sellaisenaan,  ilman rehentelyä ja repostelua. Tai oletko uskaltanut myöntää, että sinulla ei niitä ole? Tai että et niitä erityisesti kaipaa? Satunnainen tapaaminen, joka johtaa kiihkeään hetkeen. Vuosia jatkunut kumppanuus, jossa suhde uudistuu sängyssä tai sohvalla, lattialla, keittiön pöydällä tai missä nyt vaan vietetyistä hetkistä.

Itselleni seksi on ennen kaikkea kohtaamista. Siksi on täysin mahdotonta vastata, oliko se hyvää vai huonoa. Seksi voi olla tuntua mukavalle, mutta jos kontakti jää vähän puolitiehen, niin jotain jää puuttumaan. Toisaalta hyvä kohtaaminen ja ei niin sujuva akti voivat olla varsin tyydyttävä kombinaatio. Romanttisen rakkauden sadut voivat johtaa epärealistisiin odotuksiin, mutta ei se silti tarkoita, etteikö läheisyyttä, rakkautta ja onnea kahden ihmisen välillä olisi olemassa. Se, onko kyseessä loppuelämän kestävä kohtaamisten jatkumo vai vaikka vain satunnainen nautinto, on aika se ja sama.

Seksi voi olla mahtavaa molemmissa tapauksissa. Uskaltaisin väittää, että se on sitä parempaa, mitä enemmän uskaltaa päästää irti kaiken maailman käsittämättömistä odotuksista ja roolituksista, joihin yliseksuaalistuneessa maailmassa jatkuvasti törmää. Ei, sinulla ei tarvitse olla sellaista tai tällaista kroppaa — kaikki kelpaa. Kaikilla on oikeus nauttia. Hyvä on päästää irti myös  saduista ja käsityksistä, mikä on oikein tai miten oletetaan käyttäytyvän sukupuolen ja persoonan perusteella.

paras pano seksiblogi Koska molemmat oltiin Ruottissa kesätöissä ja molempia nussitti niin hirveesti, niin tapailtiin muutaman kerran maissa Tukholmassa ihan vaan nainnin merkeissä! Tosin eipä nykyisessä miehessänikään mitään vikaa ole. Voihkit ja kääntelit päätäsi. Hän suututti minut pahan kerran ja kun nähtiin. Itse en ihan pääse tästä jujulle.

Lantiosi liikkui työntöjeni tahtiin ja hengitit kiihkeästi. Voihkit ja kääntelit päätäsi. Aloit olla jo lähellä orgasmia. Käännyin selälleni päästäen sinut päälleni. Upotit kaluni aivan pohjaasi.

Molempien reidet ja lantio olivat aivan mehussasi. Aivan kuin odottaisit puristuvasi lujemmin kaluuni. Se hetki tuntui ikuisuudelta. Viimein aloit hitaasti ratsastaa. Ensin liikutit aivan hitaasti lantiotasi niin, että kalu hädin tuskin liikkui sisälläsi. Kiihdytit tahtia ja lopulta keinuit kuin villi oriin selässä. Hieroin toisella kädellä klitoristasi samalla kun hiroin rintojasi.

Hiki valui pitkin kaulaasi rinnoillesi ja alaspäin, kunnes sekoittui kiimanesteisiisi. Voihkit isoon ääneen ja puuskutit. Laukeamiseni alkoi olla jo lähellä. Tunsin kuinka kuuma, märkä pillusi supisteli kivikovan kaluni ympärillä. Käskin sinut kontalleen ja asetuin taaksesi. Työnnyin sisääsi takaapäin ja aloin nopean työntelyt. Voihkimisesi muuttui pian huutamiseksi.

Aloit vavista orgasmin kourissa ja pillusi puristeli uskomattoman lujaa kaluani. Huusit yhtä kurkkua ja puristit tyynyä rystyset valkoisina.

En kestänyt enää yhtään ja tunsin kuinka lasti lähti syvältä palleistani kuin ammuttuna syvälle nesteistä märkään emättimeesi. Pillusi sykki vieläkin ja rajusti purskautellen nesteitä ulos reisilleni. Orgasmin aalloista ei tuntunut tulevan loppua millään ja voihkimme vielä monen työnnön ajan kunnes voimattomina rojahdimme päällekkäin sohvalle.

Katsoit minua raukein silmin ja rankasta panosta rasittuneella äänellä sanoit "uskomattomin pano mitä koskaan olen saanut" Viestiketju alueella ' Isät ' , aloittaja Hennuli , Keltä olette saaneet parhaat kyydit? Kertokaa esim etunimi, ikä, minkälainen tilanne jne Työkalut Ilmoita asiaton viesti. Kaks vuotta sitten baari-illan päätteeks pääsin saatille Nännit ainakin puoltoista senttiä. Ehkä se puolitoista senttiä oli liiotttelua Call out for a bitch-ass nigga Blogimerkintä « Takaisin listaukseen.

Menin aamulla kattoo telkkarii sohvalle Disney Channel ftw. En huomannu mun koiraa siel ku se nukku peiton alla. En istunu sen päälle!!! SItte se kömpi sielt ylös, tuijotteli hetken ympärillee ihan unisena, sit se koitti nylkyttää kaikkee mikä liikkuu: D You got a problem? Etkö vielä ole jäsen?

1 thoughts on “Paras pano seksiblogi”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *